26 januari 2011

Förlorad visdom....

Ja, eller vad skall man kalla det då man tvingas göra sig av med en visdomstand? Någon hejdundrande glädje sprider sig iallafall inte... kanske på sin höjd en viss lättnad att det är över.

Alltså, tandläkare. Det måste vara ett särskilt släkte. VEM på Guds gröna Jord skulle annars vilja jobba med att dra ut, mer eller mindre, okej tänder ur folks darrande gap?! Är de sadister? Kan det vara så att de ser det som ett kall? Visst, det fyller en funktion att dra den där tanden men helt självklart är det inte.

Ja, ja.. nu är den iallafall ur. Kom iallafall ganska lindrigt undan med 900 SEK. Man tackar! Men då fick herr tandläkare jobba en hel del. Haha! Hur frisk är man själv då när man, liggandes på en brits med en tång i gapet, funderar "...han borde träna mer core så att han får ett bättre stöd då han rycker ut den..."

Vi är nog alla lite sjuka på vårat eget sätt....


Dagens träning.

Det var väl kanske lite därför man tog upp bloggandet igen...

Idag fick det räcka med min fasta cykel 30 klass samt Elins core klass på Sport Life Lindholmen. Välmotiverade medlemmar med nyårslöftet fortfarande ringandes i öronen som de avlade i någon sorts champangerus för snart en månad sedan.. Trevliga är de iallafall och trampar på ordentligt gör de då man peppar dem. Det är alltid skoj då man har en fullsatt sal med leende människor! Hoppas det håller i sig så även in i februari månad...

Over and out... 

1 kommentar:

  1. Usch, roligare kan man ju ha än att dra ut tänder! Gäller att belöna sig med något trevlig när man genomlidit skiten som en gött träningspass, shopping eller fika, det är man värd efter mödan:)

    SvaraRadera